NU HAR JAG PRECIS...

kommit hem från jobbet, slog på datorn för jag skulle ha ett recept...men blev sittandes vid min blogg.

Äntligen så har vi rivit ner våtrumstapeten i badrummet från väggarna så nu ska vi spackla, slipa o fuktspärra o allt vad det nu är.
Jag hoppas att vi blir klara till påsk...
Hade semester igår för att jobba i badrummet, hur kul lät det? Men det var faktiskt skoj när man såg resultat.

Är det någon som har sett solen på länge, jag blir så trött av vädret att jag knappt orkar lägga mig i soffan o titta på tv...
Vågar knappt erkänna men jag följer halv åtta hos mig slaviskt...annars är jag inte mycket för tv.
Men just det tycker jag är bra, man får inspiration till nya recept, man får se hur det ser ut hos olika människor o man får se en del knäppskallar oxå...

sen är ju Ullared sjukt kul! Jag får inte åka dit mer för Henric, han säger att det finns inga normala där...haha, jag skrattar så åt det programmet, dom har ju verkligen hittat original...

Nu ska jag leta efter receptet o laga lite mat!
Ha en bra kväll!
Kram till alla som vill!

SÅ VAR DET FIXAT...

Vaccinationen mot svininfluensan, tog den på jobbet idag innan jag gick hem.
Känner inga konstiga symptom ännu...

Festen i parken i lördags var sådär kul, jättekö till baren o emellanåt halvkass musik. Men däremellan var det skoj! Förfesten var kanon.

Ikväll ska jag ut o käka med jobbarkompisarna, vi ska fira av en pensionär. Jag slipper köra bil så det innebär att jag ta ett glas vin till maten!

Vad har annars hänt då? Jag tycker att alla är trötta eller sura runt omkring mig just nu, vet inte om det är vädret eller mig det är fel på?
Ja, det är klart att det inte kan vara fel på mig, så det måste vara vädret...Jag försöker alltid att vara positiv och glad och avskyr att omge mig med människor med negativ livssyn!
Människor som gnäller och surar för ingenting.
Ja,ja det är deras bekymmer och inte mina!

Denna helgen händer det ingenting, jag måste byta till vinterdäck på min bil. Ja, eller Henric måste det...
Tack Henric!
Han ska byta på sina föräldrars bil oxå...men min är viktigare för jag åker till Tumba nästa vecka o tänk om det blir halt o snö.

Nu ska jag strax åka iväg så vi hörs en annan dag!


BILDER FRÅN DUBLIN

 Vi startade med en guidad busstur genom Dublin så kallad "hop on , hop off".  J fixade så att vi fick 2 dagar till priset av en dag. Bra jobbat!

 Vi hoppade av vid Guiness bryggeriet, där var dom som i himlen...H, J och J fick lära sig att tappa upp (säger man så?) en guiness var o när dom klarat det så fick dom diplom o äran att dricka upp den svarta drycken. Jag smakade men kan inte påstå att jag tycker det är speciellt gott.

Efter Guinessbryggeriet så besökte vi Jameson destilleriet, då var Henric i himlen! Man kan säga att vår resa gick i ett dryckes tema...Alkohol. På Jameson så köpte vi en helkväll med mat, dricka, dansuppvisning och Irländsk folkmusik, det var super!  Här står vi utanför Jameson.

Vi besökte pubar, nattklubbar o gud vet vad, jag hade behövt en veckas semester efter det vi kom hem...
 J och jag spekulerar,jag har en cola i min hand och jag som aldrig dricker cola? Måste ha varit Rom i den...

God mat åt vi i Dublin, ja vi provade inget inhemskt... här är vi på ett ställe som heter Thunder Road o ska inta en supergod middag, tyckte alla utom Jeff...

Trots att vi åt o drack ordentligt på kvällarna så var vissa av oss mer hungriga till frukosten hemma äter han högst en macka...

Det var en superrolig resa och jag kan rekomendera alla jag känner att åka dit!
Nu vet ni lite av vad vi hittade på.

På lördag denna vecka så ska vi på fest i parken i Växjö, rapport kommer...
Ha en bra kväll!


RSS 2.0